Coal‘s packaging & transportation solutions

Standardno pakiranje

Osnovna embalaža je pločevinasta škatlica z nalepko. Prodajno-transportna embalaža je troslojni karton . Oboje, osnovno pakiranje in prodajno/transportna embalaža sta zasnovana tako, da ščitijo diabole pred poškodbami in ohranijo kakovost teh pri skladiščenju.

 

Opcijsko pakiranje

Nudimo nove možnosti pakiranja, kot so pakiranje v skrčljivo folijo ali "blisterpack", skladno z vašimi zahtevami. Skrčljiva folija se uporablja za pakiranje več pločevinastih škatlic ( npr. 4-10 škatlic), ki so potem tako zapakirane v prodajno - transportni karton. Blisterpack z 1-4 pločevinastimi škatlicami je namenjen za trge, ki uporabljajo ta način prodaje diabol. Za obe možnosti pakiranja so proti doplačilu stroškov pakiranja. Za podrobno ponudbo pošljite povpraševanje.

 

Transportno pakiranje in transport

Za celinski in prekomorski transport proizvodov uporabljamo lesene Euro palete dimenzij 120x80 cm. Višina nalaganja palet je do 70 cm, največ 1000 kg. polno naložena Euro paleta vsebuje 125-150 kartonov proizvodov, kar je odvisno od tipov diabol. Kartoni, naloženi na Euro-paleto so dodatno zaščiteni z zaščitno transportno  embalažo.